top of page

Over ons

Wij zijn LASERSOUL. Een geweldige samenwerking tussen vader en zoon met een fascinatie voor het maken van mooie producten. Wij maken doormiddel van onze grote lasermachine gepersonaliseerde producten voor zowel particuliere klanten als bedrijven. Dit doen wij lokaal en met liefde. De missie van LASERSOUL is simpel: Producten een toegevoegde waarde en gevoel meegeven door middel van personalisatie en deze leveren aan onze gewaardeerde klanten en partners.

 

LaserSoul is vertaald LaserZiel. Hieronder verstaan we een bepaald gevoel. "Een product verzielen ofwel een goed gevoel meegeven". Hierodoor is de naam ontstaan. ​De 2 XX'jes die je vaak voorbij ziet komen is onze handtekening en staat voor: Aangeven dat onze producten met liefde zijn gemaakt en het verspreiden van liefde in de wereld. Wij vinden dat dit nodig is en streven naar een wereld waar mensen goed zijn voor elkaar. Dat begint voor ons bij persoonlijke aandacht en mooie producten leveren.

 

Wij doen er alles aan om tegemoet te komen aan de specifieke behoeften van elk project. Via open communicatie en een uitzonderlijke service hopen we dat u altijd vindt wat u bij ons zoekt.

Laser snijden

Graveeropties

Bij LASERSOUL kunnen we een een hele hoop graveren. Denk hierbij aan materialen zoals alle soorten hout, acrylaat, kunstoffen, leder, kurk en meer.


De volgende materialen kunnen wij niet graveren: ijzer, aluminium, koper, chroom, nikkel, lood, zink, tin, goud, zilver en platina. Wanneer er een verflaag zit op een van voorgenoemde materialen kan dit wel gegraveerd worden. Enkel de verflaag wordt dan van het materiaal verwijderd.

 

Vereisten voor graveren en snijden:

  • Materiaal/ object is maximaal 5 centimeter dik.

  • De grootte van het object is maximaal 1300x900mm

  • De oppervlakte is redelijk tot helemaal vlak. Ronde objecten graveren wij niet.

 

Bij twijfels of vragen neem gerust contact met ons op. Wij zullen u zo snel als mogelijk en met liefde helpen.

Wat kunnen wij graveren

Meet The Team

bottom of page